Εταιρεία

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Από το 2008 η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της θέρμανσης και του κλιματισμού.
Με το προνόμιο της αντιπροσωπείας της HITACHI για τον νομό Ηρακλείου, είμαστε οι πλέον ειδικοί για να ικανοποιήσουμε κάθε σας ανάγκη, τόσο στην θέρμανση όσο και στον κλιματισμό. Ανάγκη που δεν περιορίζεται μόνο στο τεχνικό μέρος, αλλά και στο αισθητικό αποτέλεσμα, με προτάσεις που δένουν αρμονικά με τον δικό σας χώρο. Οι σύγχρονες απαιτήσεις όμως δεν σταματούν εδώ. Η ανάγκη για καθημερινή οικονομία και η χρήση της Πράσινης ενέργειας, οδήγησαν στην ανάπτυξη οικολογικών και οικονομικών λύσεων κλιματισμού-θέρμανσης-ηλιακών συστημάτων για ζεστό νερό χρήσης.
Με προτάσεις για κάθε τύπο των παραπάνω συστημάτων αλλά και συνδυασμό τους, είμαστε έτοιμοι να σας προτείνουμε αυτό με την μεγαλύτερη απόδοση και την χαμηλότερη κατανάλωση για τις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας ή της επιχείρησής σας.
Η εγκατάσταση είναι και η αρχή μιας μακροχρόνιας συνεργασίας ανάμεσα σε εσάς κι εμάς, βασισμένη στις κορυφαίες After Sale υπηρεσίες που μπορούμε να παρέχουμε. Το service και η ομαλή λειτουργία της εγκατάστασής σας γίνεται αυτόματα δική μας υποχρέωση, χάρη στους άριστους επαγγελματίες τεχνικούς μας.
 ΔΕΔΟΜΕΝΟ μας είναι το άρτιο τεχνικό αποτέλεσμα της εγκατάστασης.
 ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ η οικονομική λύση στις δικές σας ανάγκες.
 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ η δική σας ικανοποίηση.
Στο κατάστημα μας, Κονδυλάκη 64 στην Θέρισσο, σας περιμένουμε πάντα πρόθυμοι να συζητήσουμε μαζί σας και να σας προτείνουμε αυτό που εναρμονίζεται με τις απαιτήσεις σας.

Μιχαήλ Κ. Πρινάρης

Τ: +30 2815 008050
F. +30 2815 008051
Κονδυλάκη 64, 71305 Ηρακλείο, Κρήτη
email: info@prinaris.gr